You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rólunk

A MeGa-X Kft. 1991-ben jött létre, fő profilját az alapítást követően gyengeáramú és épületvillamossági szolgáltatások képezték. A 2000-es években kezdtünk el foglalkozni a különböző villamossági és gyengeáramú berendezések egységes felügyeleti rendszerbe történő integrálásának lehetőségével, mely révén például a riasztó, a kamerarendszer, a világítás és a multimédia egy közös felületről válik kezelhetővé. Az intenet térhódításával ügyfeleink részéről igényként jelentkezett a berendezések távoli elérésének és felügyeletének egységes megoldása. Több éves előkészítő munka nyomán 2010-re megszületett az i-Control intelligens épületfelügyeleti rendszer. Az i-Control alapú rendszerek telepítése cégünk meghatározó iránya lett, a szoftvert a telepítések során szerzett tapasztalatok és a felmerült igények alapján ma is folyamatosan fejlesztjük. 2016-ban határoztuk el, hogy olyan épületfelügyeleti vezérlőeszközöket fejlesztünk, melyek révén még magasabb színvonalú okos épület megoldásokat tudunk szállítani. Így jött létre egy olyan termékcsalád, mely ma már számos épület intelligens vezérlésének alapját képezi a magán és üzleti szférában egyaránt. Cégünk fennállása óta számos szállodai környezetben dolgoztunk. Ezen tapasztalatok alapján jött létre a szállodai szobák felügyeletére kifejlesztett i-Hotel rendszer, melynek kulcsfontosságú eleme a Room Controller, mely az épületautomatikai termékcsaládunk kifejezetten Hotel alkalmazásra tervezett tagja.

Az i-Hotel szobafelügyeleti rendszert azzal a célkitűzéssel fejlesztettünk ki, hogy a növekvő energia árak, az egyre nehezebben toborozható és költséges munkaerő, valamint a hotelek vendégei részéről felmerülő magas szintű elvárások mellett színvonalas és költséghatékony üzemeltetési rendszert kínáljunk partnereink részére.

Mészáros Gábor
ügyvezető

Szolgáltatásaink

Ebben az Ön partnere vagyunk

Tervezés, tanácsadás

A beruházás előkészítő szakaszában készséggel állunk az Ön rendelkezésére a tervezésben való együttműködésben. Az átgondolt tervezés a hosszú távú eredményes működés és a hatékony, gazdaságos üzemeltetés záloga!

Kivitelezés

Az i-Hotel szobafelügyeleti rendszer üzembe helyezésén kívül a szálloda gyengeáramú, telekommunikációs, informatikai és biztonságtechnkai rendszereinek telepítésében is partnerei vagyunk!

Terméktámogatás

Az általunk telepített rendszerekhez szerződéses formában terméktámogatást, rendelkezésre állást és elsőbbségi szerviz szolgáltatást biztosítunk